Armadis kuilschuif

De Armadis Kuilschuif verplaatst gemakkelijk en snel het zand op uw kuil. Hierdoor wordt broei tegengegaan en blijft de voerkwaliteit gewaarborgd.

Werkwijze Armadis Kuilschuif

De kuilschuif zorgt ervoor dat het zand op de kuil vooruit geschoven wordt. Hierdoor wordt de druk op de overgang van het plastic naar het zand verhoogd, heeft lucht geen kans om binnen te dringen en wordt uw kuilvoer beter beschermd tegen broei. Het unieke kenmerk van de schuif is het hydraulisch draaibare, verzinkte stalen bord met ronde buis. Deze buis glijdt moeiteloos over het plastic zonder het te beschadigen. De robuuste hydraulische cilinder zorgt ervoor dat het bord nauwkeurig in elke gewenste positie kan worden gedraaid. Zo is eenvoudig de gehele contour van de kuil te bereiken, zelfs de zijkanten. Het draaipunt is voorzien van zware kegellagers die grote krachten kunnen overbrengen.

De uitvoeringen

  • Universele aansluiting (KSUA)
    Bij deze uitvoering is het mogelijk om adapterplaten te monteren waarop de juiste aansluiting van trekker, voorlader, shovel of verreiker is gelast. Hierdoor is het eenvoudig om de kuilschuif om te bouwen naar een andere aansluiting. Meer informatie.
  • Palletlepel aansluiting (KSPL)
    De palletlepels van de trekker, voorlader, shovel of verreiker kunnen direct in de kokers van de machine worden geschoven. Door pennen achter de lepels te schuiven worden deze geborgd en kan bij het ontbloten van een nieuwe kuil het zand zelfs naar achteren worden getrokken. Meer informatie.
KSUAKSPL
AankoppelingUniverseelPalletlepel
Gewichtca. 400 kg.ca. 370 kg.
Werkbreedte140 cm.140 cm.
Lengte175 cm.240 cm.
Schuifbord kantelbaarHydraulischHydraulisch
Hydraulische aansluitingInsteeknippel 1/2″Insteeknippel 1/2″

Folder

Folder Armadis Kuilschuif.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Foto’s

 

Video

.

.

.