Geert-Jan Knoops uit Hulst (Zeeuws Vlaanderen) is sinds kort bezitter van de Armadis Kuilschuif met QFit aansluiting voor zijn JCB verreiker. Hij is zeer tevreden en blij met zijn nieuwe aanwinst en deelt zijn ervaring.

“Voorheen gebruikte ik een schuif met rubberstrook, maar hier was ik niet tevreden over. Ik kon alleen het zand naar de zijkant wegschuiven, waardoor ik op een gegeven moment problemen kreeg met de verreiker door de scheve belasting van de mast. Ik ben op zoek gegaan naar een ander systeem en ik kwam bij de Armadis Kuilschuif uit. Bij de Armadis Kuilschuif heb je geen problemen met scheve belasting, doordat er continu in een rechte lijn wordt geschoven. Bovendien is het mogelijk om het bord in iedere positie te draaien door de hydraulische cilinder. Hierdoor kan de gehele contour van de kuil van zand worden ontdaan.” Aldus Geert-Jan.

Wij wensen de familie Knoops veel gemak en plezier van de kuilschuif.