Armadis Dust Keeper

De Armadis Dust Keeper is een stofopvangsysteem. Het zorgt ervoor dat stof vrijgekomen bij het reinigen van producten zoals filters veilig wordt opgevangen en afgevoerd.

Stof is een veel voorkomende luchtverontreiniging en is schadelijk voor mens en milieu. Door middel van stoffilters kan stof verwijderd worden. Deze luchtfilters moeten regelmatig worden gereinigd. Met de Armadis Dust Keeper wordt de vrijkomende stof op een snelle en verantwoorde manier afgevoerd.

Werkwijze

Het Armadis Dust Keeper stofopvangsysteem bestaat uit een cilindrische transparante buis die boven een trechter is geplaatst. Aan de onderzijde van de trechter kan een 50 mm. slang worden gemonteerd, welke aan een stofzuiger of cycloonsysteem kan worden gekoppeld. In de trechter zit een rooster waarop de luchtfilters of componenten kunnen worden geplaatst. De cilinder is 500 mm. in diameter en kan in verschillende hoogtes worden geleverd. De dust keeper is speciaal ontwikkeld om in combinatie met een Armadis luchtfilterreiniger luchtfilters in alle maten op een veilige en snelle manier te reinigen, zonder dat de omgeving wordt belast. Door de dust keeper te combineren met ons cycloonsysteem wordt het stof grotendeels in het vat onder de cycloon opgevangen. Dit geeft een besparing op stofzuigerzakken en verlengt de levensduur van uw stofzuiger.

Voordelen Armadis Dust Keeper

  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Stof wordt op verantwoorde wijze opgevangen
  • Een investering die zich snel terug verdient
  • Milieuvriendelijk

Folder

Folder Armadis Dust Keeper

Foto’s

.